Navijačima Tottenhama laknulo nakon što je Mourinho otkrio kada se vraća Kane

Mnogo brže od očekivanja

Navijačima Tottenhama laknulo nakon što je Mourinho otkrio kada se vraća Kane

S. Grebović

Tottenham večeras na svom terenu dočekuje Chelsea u posljednjem meču 22. kola Premiershipa, a ni na ovom susretu Jose Mourinho neće moći računati na Harryja Kane.

Međutim, najbolji strijelac Pijetlova ove sezone mogao bi biti na raspolaganju portugalskom stručnjaku vrlo brzo.

The Special One je na presici pred duel sa Chelsejom najavio da bi se Kane vrlo brzo mogao naći u rosteru ekipe za naredne mečeve.

"Zadovoljni smo kako njegov oporavak napreduje. Sljedeće sedmice igramo protiv Evertona i Manchester Cityja, pa vjerujem da će moći da igra na jednom od tih mečeva", otkrio je Portugalac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovo su svakako ohrabrujuće vijesti za sve navijače Tottenhama, budući da su prve prognoze ukazivale na to da bi Kane mogao biti van stroja i nekoliko sedmica. 

Kapiten Pijetlova je zadobio nezgodnu povredu u meču protiv Liverpoola prije šest dana kada mu je stradao gležanj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije