Dvije opcije su na stolu: Tottenham odlučio o sudbini Harryja Kanea!

Uzmi ili ostavi

Dvije opcije su na stolu: Tottenham odlučio o sudbini Harryja Kanea!

Eldar Ganibegović

Već dugo se priča o potencijalnom odlasku Harryja Kanea iz Tottenhama. Kao najzainteresovaniji se spominje minhenski Bayern, a sada su Spursi odlučili o njegovoj sudbini.

Engleski napadač vrijedan 90 miliona eura, Harry Kane, ima ugovor s Tottenhamom do kraja iduće sezone, odnosno do ljeta 2024. godine.

Spursi žele da ga zadrže u svojim redovima kao ključnog fudbalera, no interesa za njega ne nedostaje i zajednički jezik još uvijek nije pronađen.

Navodno je Tottenham, prema medijima s Otoka, do sada odbio ponude od 70 i 80 miliona eura koje je poslao Bayern.

Sve to u cilju kako bi Harryja Kanea privolili da ostane u dresu Tottenhama, ali čini se da nade ima sve manje i kako će Englez napustiti klub.

Stoga, Tottenham je odlučio o sudbini najboljeg strijelca reprezentacije Engleske svih vremena i pred njim su dvije opcije.

Oglasi

Kako su izvijestili novinari Tottomercata, Tottenham će, ako ne produži ugovor u narednim danima, prodati Kanea kako ne bi otišao besplatno naredne godine.

"Ovo bi mogla biti prednost za minhenski Bayern, koji je neko vrijeme jurio engleskog napadača. Tokom ove sedmice, prema pisanju štampe u Engleskoj, Bavarci će dati još jednu ponudu od 116 miliona eura za Kanea", napisali su novinari Tuttomercatoweba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

S obzirom na to da je skoro cijelu karijeru u Tottenhamu, ne čudi da nije osvojio niti jedan jedini trofej, iako je jedan od najboljih svjetskih napadača.

Definitivno bi s Bayernom bio u prilici osvajati trofeje, a ukoliko bi prešao na Allianz Arenu gotovo je sigurno da bi prvi trofej slavio već u maju naredne godine. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ima će se pogubi u bayernu za mjesec dana
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti