Njemački novinari mjesecima ponižavaju Manea, on strpljivo čekao i hladnokrvno im se osvetio!

Senegalac nije imao milosti

Njemački novinari mjesecima ponižavaju Manea, on strpljivo čekao i hladnokrvno im se osvetio!

Endin Čaušević

Sadio Mane jučer se pojavio na Allianz Areni kako bi odradio fotografisanje s ekipom za novu sezonu, no kada je napuštao stadion imao je zanimljiv "okršaj" s novinarima koji su pokušali dobiti izjavu od Senegalca, a on im je jasno objasnio zašto se to neće desiti.

Mane je prije godinu dana iznenadio sve odlukom da napusti Liverpool i potpiše za Bayern gdje se u prvoj sezoni i nije previše proslavio.

Senegalac je bio par puta u centru skandala, a naravno sve je obilježila tuča njega i Leroyja Sanea nakon poraza u Ligi prvaka od Manchester Cityja.

Zbog toga se već odavno špekuliše da bi Mane nakon samo godinu dana mogao napustiti Bavarce i nije tajna da na stolu ima bogatu ponudu iz Saudijske Arabije.

Da Maneu u Minhenu ne ide baš kako se nadao pokazao je i video kojeg je jedan od njemačkih novinara objavio na Twitteru i koji pokazuje da reprezentativac Senegala ni sa "sedmom silom" nema baš najbolji odnos.

Oglasi

Naime, novinari su se jučer okupili na Allianz Areni kako bi ispratili fotografisanje igrača Bayerna za novu sezonu i pokušali dobiti nekoliko izjava.

U centru pažnje upravo je bio Mane koji je imao zanimljiv razgovor s novinarima dok je napuštao stadion. Oni su tražili od njega da stane pred kamere kako bi dao izjave, no Senegalac je to odbio.

Mane nije htio dati izjavu novinarima jer je očito ljut na njih, te im je samo kratko poručio: "Svaki dan me 'ubijate', a sada hoćete da razgovaram s vama? Ma dajte...".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Novinari su se nasmijali na Maneov odgovor, no jasno je koliko im on zamjera sve kritike tokom prethodnih mjeseci koje su dali na njegov račun iako u većini slučajeva on to uopšte nije zaslužio.

Sada je pokazao da će morati biti malo blaži i pravedniji prema njemu ukoliko žele da on ponovo nekada stane pred kamere njemačkih medija i da izjavu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sloboda2
Sabitzer zvanicno novi igrac Borussie Dortmund! Treba da budete brzi sa najnovijim vijestima a ne da pišete gluposti!!!
0 0
Adnanos
Joj gluposti o cemu se pise.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi