Ne mogu više da ga gledaju: Maguireu prijete da će ga raznijeti bombom
Foto - Instagram

Loši nastupi razbijesnili navijače

Ne mogu više da ga gledaju: Maguireu prijete da će ga raznijeti bombom

M. Šljivak

Harry Maguire igra još jednu skromnu sezonu u dresu Manchester Uniteda.

Najskuplji defanzivac svijeta iz kola u kolo ispada smiješan u svojim nastupima, a navijači Manchester Uniteda više ne mogu da trpe sve što ovaj 29-godišnjak radi na terenu.

Zbog toga su odlučili da mu zaprijete. Dobio je prijetnju da će biti raznesen bombom, a on je prijetnje shvatio veoma ozbiljno i pozvao je policiju.

Policija je ubrzo stigla na imanje fudbalera Manchester Uniteda. Izvršen je pregled, a glasnogovornik engleskog reprezentativca je istakao.

"U protekla 24 sata Harry je dobio ozbiljne prijetnje. Prijavio je policiji koja sada istražuje događaje. Njemu je na prvom mjestu sigurnost porodice, ali se nastavlja pripremati za narednu utakmicu kao da je sve normalno".

Harry Maguire će tako biti u ekipi Crvenih đavola koja u subotu igra još jedan težak meč jer gostuju Arsenalu na Emiratesu.

Oglasi

Podsjetimo, Harry Maguire je član Uniteda postao 2019. godine. Stigao je iz Leicestera za 80 miliona funti, ali njegove igre su zaista katastrofalne i nije opravdao uloženi novac.

Za velikana s Old Trafforda odigrao je ukupno 142 utakmice i postigao je sedam pogodaka. Ipak, greške koje pravi iz meča u meč prevršile su svaku mjeru i navijači jedva čekaju da ga se riješe.

Nije zato nikakvo čudo što je dobio prijetnje jer je navijačima previše onog što radi na terenu.

"Maguire svaki dan dolazi ženi i govori joj: Nemam pojma, ali oni stvarno vjeruju da sam dobar"

Snažni defanzivac je imao dobre partije u dresu Uniteda, no često je bio žrtva napadača koji su kraj njega lagano zabijali pogotke.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Žestok komentar prema Maguireu imao je nizozemski fudbaler Rafael van der Vaart. Nije ga nimalo štedio.

"Mislim da Maguere svaki dan kada dođe kući govori ženi: Nemam pojma o fudbalu, a zarađujem toliko novca. Stvarno vjeruju da sam dobar", riječi su Van der Vaarta.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Fin je za gledanje, blago se ovoj zeni
3 2
user1650485565
Jedan od najgorih defanzivaca koji su igrali za Manchester United
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije