Čak i kada stisne 'Like' Harry Maguire napravi ozbiljan problem
Foto - EPA

Nevjerovatno

Čak i kada stisne 'Like' Harry Maguire napravi ozbiljan problem

M. Šljivak

Harry Maguire je protekle sezone napravio niz ludih situacija na terenu od kojih su se navijači Manchester Uniteda hvatali za glavu.

Niko nije mogao da vjeruje šta na terenu radi najskuplji defanzivac svijeta i ljubitelji fudbala imaju jasan stav da je Maguire jednostavno precijenjen fudbaler.

Navijači Manchester Uniteda posebno su žestoki prema njemu. Prijetili su mu čak i ubistvom, a sada je 29-godišnji štoper na udaru zbog 'Likea' na društvenim mrežama.

Maguire je na društvenim mrežama 'lajkovao' objavu o tome kako je Ronaldo frustriran i spreman da napusti Manchester United jer mu je plata smanjena za 25 procenata.

Činjenica da je stavio 'like' na objavu o odlasku Ronalda razljutila je navijače Crvenih đavola.

Oglasi

"Harry Maguire više ne bi trebao odigrati nijedan meč za Manchester United", komentar je jednog od navijača dok drugi dodaje:

"Neprofesionalno ponašanje. Nema šanse da on više bude kapiten kluba".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Komentara o Maguireu je zaista mnogo. Udar na njega od strane navijača je ogroman i vidjet ćemo koliko će to utjecati na njega u novoj sezoni.

Podsjetimo, on je najskuplji defanzivac svih vremena, a United ga je platio 80 miliona funti ekipi Leicestera.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Dramu napravise zbog lajka... navijaci su gori nego Maguire, ako volis klub onda ga volis srcem i volis igrace u njemu, ja znam kakav je Maguire i da je panj pravi, ali on je igrac Uniteda, bilo je dosta gorih igraca u Unitedu, evo sta reci za Rashforda, Lingarda, Martiala, Lindelofa.. imali su nekih par dobrih trenutaka ali sve u svemu losi su, tako da nemojte samo jednog igraca krivit i sa Maguireom i bez Maguirea mi ne mozemo svakako trofej osvojit, jer pored Maguirea imamo dosta drugih panjeva, ali jbg, United je United ako ces ga volit volit ces ga
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi