Hart: Jedva čekam da debitujem za Torino

Engleski golman uživa u Italiji

Hart: Jedva čekam da debitujem za Torino

Endin Čaušević

Fudbaleri Torina danas igraju u gostima protiv Atalante, te će u ovoj utakmici na golu gostiju najvjerovatnije debitovati Joe Hart.

Engleski golman je prije nekoliko sedmica stigao u Torino jer više nije imao mjesta u Manchester Cityju. Iako su svi vjerovali da će završiti u nekom od jačih klubova, na kraju se Hart morao zadovoljiti s Torinom. Ipak, Hart je zadovoljan konačnim ishodom.

"Jako brzo sam se uklopio u ekipu i upoznao sa saigračima. Atmosfera u klubu je jako dobra i to mi se najviše sviđa. Jedva čekam da debitujem za Torino i počnem svoju italijansku avanturu. O onome što je bilo u Cityju ne želim više da pričam", rekao je Hart.

Naravno, italijanske medije zanimalo je šta Hart misli o novom golmanu Cityja, koji je jučer imao nekoliko nevjerovatnih grešaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nisam gledao utakmicu, tako da ne mogu to da komentarišem", dodao je Hart.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti