Hart se vraća u Englesku, ali u redove Liverpoola?

Žele ga i Redsi

Hart se vraća u Englesku, ali u redove Liverpoola?

Endin Čaušević

Engleski golman Joe Hart ovog ljeta je neočekivano morao napustiti Manchester City, te je karijeru nastavio u Torinu.

Dolaskom Pepa Guardiole na Etihad postalo je jasno da za Harta više nema mjesta u toj ekipi, te mu je španski stručnjk poručio da može potražiti novi klub. U samom finišu ljetnog prelaznog roka stigla je ponuda Torina, te je Hart otišao na posudbu do kraja sezone.

Ipak, engleski mediji špekulišu da bi se ovaj golman prije od očekivanog mogao vratiti u Premiership. Iako je broj jedan u Torinu činjenica je da Hart ne krije da mu je želja da se što prije vrati u Englesku.

Posljednjih dana govorilo se o tome da Chelsea želi dovesti Harta, a danas se u borbu za ovog golmana uključio još jedan klub. Naime, riječ je o Liverpoolu koji ima dosta problema s golmanima. Mnogi vjeruju da bi Hart bio idealno rješenje za ekipu Jurgena Kloppa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Livepool je ove sezone primio 21 gol, što je deset golova više od Chelseaja koji ima najbolju odbranu u dosadašnjem dijelu sezone. Bit će jako zanimljivo vidjeti da li će Manchester City pristati da proda Harta Redsima.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi