Vrištao od bola zbog loma noge, a u bolnici napravio nešto što je oduševilo cijeli svijet

Elliott oduševio dječaka

Vrištao od bola zbog loma noge, a u bolnici napravio nešto što je oduševilo cijeli svijet

E. Čaušević

Mladi fudbaler Liverpoola, Harvey Elliott, doživio je jučer tešku povredu na meču protiv Leedsa.

Redsi su jučer slavili na gostovanju kod Leedsa sa 2:0, ali je utakmicu obilježila stravična povreda mladog veznjaka gostujućeg tima koja se desila sredinom drugog poluvremena.

Elliott je bio u duelu sa Struijkom nakon čega je pao na teren i odmah počeo tražiti pomoć. Mohamed Salah je bio uz njega i vidio je da je njegov saigrač doživio lom noge i od šoka se uhvatio na glavu i pobjegao.

O kakvoj povredi se radilo najbolje pokazuje činjenica da u direktnom prenosu uopšte nije bilo usporenog snimka.

Ljekarski tim Liverpoola je Elliotta odmah poslao u bolnicu u Leedsu kako bi napravio pregled i kako bi ga osposobili da se može vratiti u Liverpool gdje će ići na operaciju.

Međutim, iako je bio shrvan od bola i činjenice da ga čeka duga pauza Elliott je po dolasku u bolnicu oduševio jednog dječaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, jedan od dječaka je bio u bolnici jer je slomio ruku, a u njegovu sobu su smjestili upravo Elliotta. Igrač Redsa ga je zatim oduševio jer mu je poklonio svoj dres i kopačke koje je nosio na meču protiv Leedsa.

Liverpool midfielder Harvey Elliott gifts shirt and boot to fellow hospital patient after horror injury

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1631535998
ILI SAM JA CORAV ILI STE VI NOVINARI KOJI OVO PISETE MISLIM DA JE REZULTAT BIO 0:3 ZA LIVERPOOL
4 0
Kockoglavi
A sta ocekivati od kvazinovinara causevica cuj 2-0
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi