Liverpool rutinski protiv Leedsa, meč obilježila teška povreda Elliotta
FOTO: EPA

Premiership - četvrto kolo

Liverpool rutinski protiv Leedsa, meč obilježila teška povreda Elliotta

H. Zilić

U četvrtom kolu Premiershipa Liverpool je upisao tri boda na vrućem gostovanju kod Leeds Uniteda.

Redsi su slavili sa 0:3.

Odlično su otvorili meč i u 20. minuti poveli sa 0:1 golom Mohameda Salaha.

Nakon toga dvije dobre prilike za Manea, poništen gol Alcantare i još jedna prilika za Salaha, ali na odmor se odlazi sa 0:1.

Drugo poluvrijeme Liverpool otvara sjajno i Fabinho u 50. minuti pogađa za 0:2.

Duel je nažalost obilježio 63. minut, kada je mladi Elliott doživio tešku povredu nakon starta Struijka koji je dobio direktan crveni karton, Liverpoolovog tinejdžera očekuje duga pauza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do kraja meča bilo je prilika pred oba gola, izdvajaju se ,pokušai Bamforda i Manea.

Konačnih 0:3 postavlja Mane u trećoj minuti sudijske nadoknade.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ovih zadnjih pola sata su odigrali u grcu zbog povrede Eliotta,moglo se ovo jos natrpati da Mane ne fula po 5 zicera na mecu...inace,sa ovih 30 suteva prema golu danas Liverpool je u prva 4 kola uputio okruglo 100 suteva prema golu protivnika (sto je ubjedljivo najvise u ligi) i zabio samo 9 golova,ocajna realizacija.
4 0
user1614932756
Mane je stvarno ocajan i firminho ma i salah nista bolji fali im makar 1 igrac tipa halland mbappe nesto ovi kad nalete na nekog jaceg pojest ce ih to se vidjelo protiv chelzija s. 10 igraca ih ljudi drzali hahahahahahaa
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi