Hasan Ozer: Zvijezda 09 će tražiti pobjedu, ali nismo mi lak zalogaj

Trener Čelika govorio za SportSport.ba

Hasan Ozer: Zvijezda 09 će tražiti pobjedu, ali nismo mi lak zalogaj

S. Mlaćo, foto: D. Kurbegović

Nakon poraza od Željezničara, u Čeliku se okrenuli gostovanju kod Zvijezde 09.

Zeničani vjeruju da u Ugljeviku mogu do novih bodova.

Pred ovaj meč za SportSport.ba šef struke NK Čelik Hasan Ozer. Prvo se još jednom osvrnuo na prošli meč.

"Svako gostovanje je teško, sve utakmice su teške. Igramo dobro, posebno na zadnjoj utakmici protiv Želje imali smo loptu u svojim nogama, a Željo je iskoristio naše greške. Navijači su nam dali snagu, držali ritam, te nas  tjerali da više napadamo. Zbog toga i napravimo rupe u odbrani", kazao je Ozer.

Dotakao se i narednog rivala.

"Koliko god da imaju malo bodova, bit će odmorniji, te će sigurno tražiti prvu pobjedu. Nismo mi lak zalogaj, opet ćemo igrati našu igru i sve će učiniti da pobijedimo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Analizirat ćemo rivala, a važan je naš sistem igre, te šta mi želimo. Planiramo da budemo ekipa koja malo prima golova, a u napadu naše prilike moramo iskoristiti".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zazamir
Likče do bagro
0 8
seibeg
Samo naprijed Hasane nova 3 boda, Čelik je dobro posložena ekipa koja posjeduje kvalitetne igrače: Anel Dedić, Haris Dilaver, Ermin Huseinbašić, Tarik Isić, Nermin Jamak, Ševko Okić, Bojan Pavlović, Ljubiša Pecelj, Marko Perišić, Petar Raguž, Vedran Vrhovac pa ova ekipa može dobiti bilo koga u Premier liga pogotovo na gostovanju gdje brzi igrači Čelika imaju više prostora za brze kontranapade, ove godine ste sigurno među prve 3 ekipe ako budete imali pošteno (korektno) suđenje, sretno Čelik, ove godine ste strah i trepet za sve klubove, nabite i ovu Zvijezdu 09 neka rezultat bude 0:9 pozdrav iz Tuzle
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi