Nermin Hajdarević napušta Čelik i ide na posudbu u Shkupi?

Karijeru nastavlja u Sjevernoj Makedoniji

Nermin Hajdarević napušta Čelik i ide na posudbu u Shkupi?

E. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Mladi bh. fudbaler Nermin Hajdarević ovog ljeta napustio je Zrinjski i potpisao je za Čelik.

Međutim, Hajdarević na otvaranju nove sezone Premijer lige BiH nije imao očekivanu minutažu u zeničkom klubu, te je odlučeno da ide na posudbu do kraja ove sezone.

Ovaj 20-godišnji fudbaler karijeru će najvjerovatnije nastaviti u Sjevernoj Makedoniji i to u dresu Shkupija s kojim je dogovorena jednogodišnja posudba. Na posudbi u ovom klubu igra još jedan fudbaler Čelika, a riječ je o napadaču Marinu Jurini.

Jurina i Hajdarević će se najvjerovatnije na kraju ove sezone vratiti u Čelik osim u slučaju da Shkupi otkupi ugovor nekog od ovih igrača od zeničkog kluba.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi