NK Čelik trenirao na Bilinom polju: Zeničani danas dobili novo pojačanje
Treninzima kluba s Bilinog polja danas se priključio još jedan nogometaš od kojeg se očekuje da dodatno unaprijedi igru Zeničana, te bude jedan od standardnih igrača u narednom periodu

Klub s Bilinog polja u subotu gostuje Zvijezdi 09

NK Čelik trenirao na Bilinom polju: Zeničani danas dobili novo pojačanje

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nastavili su s pripremama za naredno kolo Premijer lige. Zeničani su danas trenirali na Bilinom polju, a prema onome što smo vidjeli na treningu atmosfera u ekipi nakon poraza od Željezničara nije narušena.

Izabranici Hasana Ozera u subotu će na gostovanje kod ekipe Zvijezda 09, a na gostovanju u Ugljeviku se nadaju da se pobjedom protiv domaćina mogu iskupiti za poraz od Željezničara, te se vratiti u sami vrh tabele.

Na današnjem treningu nije bilo Nermina Hajdarevića koji će zvanično narednu sezonu provesti na posudbi u makedonskom Shkupiju. Svi igrači su trenirali, među njima i Ljubiša Pecelj, koji je spreman za narednu utakmicu budući da je propustio duel protiv Željezničara.

Na treningu se danas pojavilo još jedno novo ime. Riječ je o igraču kojeg smo prošle sedmice i najavili, a to je Armel Dakouri veznjak koji na Bilino polje dolazi iz Shkupija. Ovaj 27-godišnji nogometaš nastupa na poziciji zadnjeg veznog, a prošle je sezone bio jedan od igrača s najvećom minutažom u ekipi iz Sjeverne Makedonije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik je prošle sezone igrao protiv Zvijezde 09 u dva navrata u gostima, te je poražen 2:0, dok je u drugom duelu bilo 4:0 za tim Zvijezde 09. Zeničani su svjesni da ih očekuje težak meč protiv tima koji je odmoran i koji je propustio prošlo kolo radi utakmice Zrinjskog u Evropi.

Sutra će ekspedicija Zeničana krenuti put Tuzle gdje će boraviti u karantinu do duela u subotu u Ugljeviku.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dragonBH
vise bi volio da smo dobili umjesto Isica pojacanje na stoperskoj poziciji, al bil hajr :)
0 3
andi
ima strašni vrovac,busovaća,samo napred,eBože ko igra i ko dovodi,ko je uklubu borbetina za.opstanak.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi