Hasan Salihamidžić će u narednom periodu imati pune ruke posla
Foto - EPA

Počinje pregovore

Hasan Salihamidžić će u narednom periodu imati pune ruke posla

M. Šljivak

Hasan Salihamidžić imat će u narednom periodu pune ruke posla u pregovorima sa agentima igrača kojima u narednim sezonama ističe ugovor.

Rukovodstvo bavarskog velikana naučilo je lekciju iz pregovora sa Davidom Alabom i ne žele da im se više ponovi takav slučaj, te će sada na vrijeme rješavati pitanje ugovora.

Tako će u narednom periodu početi pregovori o obnovi ugovora sa još trojicom fudbalera. To su Leon Goretzka, Niklas Sule i Joshua Kimmich.

Goretzki i Suleu ugovori ističu 2022. godine, Kimmichu godinu dana kasnije, Bayern ih silno želi zadržati i ponudit će im produžetak saradnje.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Prvi razgovori će biti obavljeni uskoro. Hasan Salihamidžić će krenuti sa ponudama i vidjet ćemo hoće li ovaj trio potpisati nove ugovore.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi