4

Komentari (4)

user601
****te ovaj portal svaki dan o Hasanu i to sve negativa...da nije Hasan kome bario zenu ili rodicu kakvu,jer sad je slobodan cojk...
krems_krems12
Alphonso Davies, Jamal Musiala, Lucas Hernandez isto tako su njegovi "promasaji". Rüdiger je smjesan igrac i uopste nije za Bayern, kiks od igraca koji ce u Realu debelo grijati klupu. Sto se tice Lewandowskog, Bayern ima svoju filozofiju da sa starijim igracima jednostavno ne produzavaju ugovore vise od godinu dana. Ova cifra za Lewandowskog koja se spominje da ce primati u Barceloni je itekako nerealna, jer nije moguce da se klub finansijski oprovio u roku od godinu dana i da mogu sada davati bas tolike plate. Lewa, ako i ode iz Bayerna tu je alternativa itekako spremna i sigurno da ce biti spektakularna jer Njemci su to. Nista ne prepustaju slucaju, za sve imaju plan.
axel42
Joj tačno radi loše svoj posao!! Katastrofa! 10 godina zaredom prvaci države, sad će kokošari reći lahko je osvojiti Bananaligu, pa onda 2013, 2021 liga šampiona plus uvjek u završnici tog istog takmičenja. Stvarno čovjek nema pojma.
user1647539682
Boli me za Hasanom da ga protjeraju iz Njemacke opet nece bit ni gladan ni zedan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.