Hasan Salihamidžić dobio poziv sa Old Trafforda: Sprema se neočekivan transfer
Foto - EPA

United želi Francuza

Hasan Salihamidžić dobio poziv sa Old Trafforda: Sprema se neočekivan transfer

M. Šljivak

Manchester United započeo je iznenađujuće pregovore sa minhenskim Bayernom oko transfera francuskog fudbalera Kingsleyja Comana.

Kako navodi ugledni The Athletic, Crveni đavoli su spremili ponudu za 24-godišnjeg francuskog fudbalera i pokušat će ga već ovog ljeta dovesti u svoje redove.

Tim sa Old Trafforda razgovara sa Hasanom Salihamidžićem o Francuzu. Ponudili su opcije eventualne posudbe ili 'normalnog' transfera i prepustili su odluku Salihamidžiću i ekipi da odluče šta žele.

Coman prema navodima istog izvora želi na Teatar snova. Želi se priključit Paulu Pogbi i Anthonyju Martial i vidjet ćemo hoće li mu se ta želja ispuniti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

I pored eventualnog potpisa Comana, prva želja Manchester Uniteda ostaje sjajni fudbaler Borussije iz Dortmunda Jadon Sancho, koji se već odavno povezuje s prelaskom u redove slavnog engleskog kluba.

Coman je u prošlosti imao velikih problema s povredama, a protekle sezone je za Bayern nastupio 35 puta i ostvario je učinak od sedam golova i sedam asistencija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
Želi u Man.Utd hahahaha smiješni ste Bgmi
6 4
Stari_trafford
IMA LI ISTA ZA PERIŠIĆA?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi