Nije dobijao igrače koje je tražio iako su mu obećani

Tajne iz svlačionice Bayerna: Hasan Salihamidžić je iz dana u dan lagao Flicka

13

Komentari (13)

Amansio
Budimo realni kajzer odlučuje tko će se kupiti
Gvardijan
Jel to onaj sto je uvijek kada je igrao za reprezentaciju BiH cuvao noge i izbjegavao duele i nikada nije odigrao niti jednu dobru utakmicu?
Amansio
Protiv Italije prijateljska bio je strašan
Fele
Koliko se sjecam kad je Werner u pitanju, da je i sama uprava bila protiv iz razloga sto mu pored Lewe nisu mogli garantovat minutazu. A za razliku od ostalih dosta brinu i za reprezentaciju te bi manjak minutaze uticao i na igre u reprezentaciji, e sad odlazak u Englesku i snalaženje je druga prica. Al ovaj Sarr i Roca su mi baš fule.
miki30
Mislim da rezultati sve govore. Hasana pljuju godinama a ljudi haraju Bundesligom. Sad će reći klošari lahko je osvojiti kukuruzligu tamo nema konkurencije. Pa što je neosvoji ta toliko moćna Borussia sa superzvijezdom Haalandom ako je to tako lahko?? Plus Bayern godinama igra veoma bitnu ulogu u LŠ, loš posao radi ovaj Salihamiđzić nema šta.
hacmu
Hasan a direktor u bayernu...pa mislimo mi sta god zelimo,ali hasan je direktor giganta...dalje ne treba raspravljati...i gluposti valja ovaj,pa.nije to njegov klub da on to sam odlucuje,iza njega masinerija cijela...bayern je alianz arenu isplatio 16 godina prije roka,et o cemu pricamo....
Arnel925
Salihamidzic je krao kao da je Bakir Izetbegovic
Melo15
Brazzo ko nasi politicari! Prevede svabe zedne preko vode… ne zaboravimo samo da je i Brazzo bitan faktor za uspjehe Bayerna zadnjih godina. Poredjenja radi vidimo svi kako igra Sane a kako Werner, tako da Brazzo samo napred!
makelele
To sto im je doveo Alphonso Daviesa je dovoljno da mu oproste hiljadu grijehova.
Pornicar
Baš neki ološ naš Haso. Ne znam zašto, ali nekako vjerujem ovom Hansiju.
miki30
Tvoj nick sve govori. Koga racku boli kome ti vjeruješ. Hansi htjeo Wenera, totalni promašaj u Chelseiu, Götzea hahaha. Bošnje pljuju Hasana, a čovjek sportski direktor Bayerna, ko je ovdje lud???
Pornicar
Koga boli racku kome ti vjeruješ? Haj mrš odavde.
Miskee
Ajde nek neko riječ kaže profit Wernera...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.