Hasan Salihamidžić nakon velike svađe odlučio da šuti
Foto - EPA

Brazzo ne želi više komentarisati Zorca

Hasan Salihamidžić nakon velike svađe odlučio da šuti

M. Šljivak

Sportski direktori Bayerna i Borussije Dortmund, Hasan Salihamidžić i Michael Zorc, žestoko su se posvađali prethodnih dana.

Sve je krenulo od Salihamidžića koji je prozvao Marca Reusa nakon što je 32-godišnji fudbaler Borussije Dortmund napustio okupljanje Njemačke, a tri dana kasnije zaigrao za svoj tim.

"Iznenađujuće je to da napustiš reprezentaciju i onda igraš dva ili tri dana kasnije", rekao je popularni Braco za njemački Sky.

"Nije to prvi put. Naši igrači uvijek ostaju i igraju", rekao je Salihamidžić, iako je i Thomas Muller napravio isto kao i Reus.

Salihamidžiću je ljutito odgovorio direktor Michael Zorc koji je koristio teške riječi.

"Salihamidžić treba da začepi i komentira Bayernove probleme. Šta misli ko je on?", rekao je Zorc.

Oglasi

Potom je Zorc od Salihamidžića dobio žestoku povratnu reakciju.

"Ja sam sportski direktor najvećeg kluba u Njemačkoj i ja donosim odluke o onome o čemu želim da pričam. Zorc bi trebao da bude tih ili ćemo ponovo oslabiti njegov klub i pobrinuti se da više nikada ne osvoje Bundesligu", odgovorio je Salihamidžić.

Novinari Bilda pokušali su ponovo dobiti komentar Hasana Salihamidžića o svemu što se dešavalo.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Međutim, za razliku od prethodnih dana Brazzo je odlučio da šuti. Odbio je dati bilo kakav dodatni komentar na sve i očigledno da je ovo za njega završena priča.

Ipak, pale su teške riječi koje će se teško zaboraviti i oprostiti u narednom periodu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Mozda se sjetio da je i on jednom bio povrjedjen za reprezentaciju pa 3 dana kasnije igrao za Bajern
1 4
Len
Mater vam amatersku novinarsku, provjeri izvor prije nego sto sta objavis.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi