Hasan Salihamidžić na sjajan način čestitao rođendan legendarnom Ottmaru Hitzfeldu

Oglasio se na Facebooku

Hasan Salihamidžić na sjajan način čestitao rođendan legendarnom Ottmaru Hitzfeldu

E. Čaušević

Hasan Salihamidžić jedan je od najboljih igrača koje je imala Bosna i Hercegovina, a najbolje dane svoje karijere proveo je u dresu Bayerna.

Salihamidžić je postao ikona minhenskog kluba i trenutno obnaša funkciju sportskog direktora. Najbolje dane igračke karijere dao je ovom klubu s kojim je osvojio sve što je mogao i to u eri sjajnog trenera Ottmara Hitzfelda.

Ovaj sjajni trener jučer je proslavio svoj 70. rođendan i dobio je čestitke iz cijelog svijeta. Međutim, Salihamidžić je sve to nadmašio čestitkom na Facebooku za čovjeka koji je za njega bio idol.

"Ottmar Hitzfeld nije bio samo trener s kojim smo osvojili velike titule, on je za mene bio uvijek čovjek na kojeg sam se mogao ugledati i naučiti mnogo toga. Želim ti sretan 70. rođendan", napisao je Salihamidžić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Promo

Top Komentari

Guber
Meni se čini da bi bilo bolje da si ga nazvao i čestitao pošto sumnjam da čovjek ima Facebook.
4 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi