Hasan Salihamidžić obradovao navijače Bayerna objavom na Facebooku

Gnabry produžio ugovor

Hasan Salihamidžić obradovao navijače Bayerna objavom na Facebooku

E. Čaušević

Sportski direktor Bayerna, Hasan Salihamidžić, danas je saoopštio nove dobre vijesti za navijače ovog kluba.

Popularni Braco u potpunosti se posvetio svom novom poslu u Bayernu i jasno je da mu je cilj što duže da se zadrži na ovoj funkciji. Salihamidžić vrijedno radi na novim pojačanjima, a danas je još jednom obradovao navijače bavarskog kluba.

Naime, Salihamidžić je preko svog Facebook profila objavio da je Serge Gnabry produžio ugovor sa Bayernom. Ovaj igrač stigao je iz Werdera, ali je proteklu sezonu proveo na posudbi u Hoffenheimu.

Ipak, ove sezone Gnabry je oduševio svojim dobrim igrama i Bayern je odmah reagovao. Ovaj 23-godišnjak s Bavarcima je potpisao novi ugovor do ljeta 2023. godine.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U dosadašnjem dijelu sezone Gnabry je u svim takmičenjima odigrao 29 utakmica i postigao je osam golova, te dodao pet asistencija.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije