"Za Liverpool bi bilo bolje da ispadne od Bayerna ukoliko želi osvojiti naslov u Premier ligi"
Liverpool će 13. marta odigrati uzvratnu utakmicu protiv Bayerna u Ligi prvaka

Bivši igrač Manchester Uniteda vjeruje da Liverpool ne može igrati na dva fronta

"Za Liverpool bi bilo bolje da ispadne od Bayerna ukoliko želi osvojiti naslov u Premier ligi"

S. Pašalić

Liverpool je nakon novog kiksa protiv Evertona prepustio Manchester Cityju lidersku poziciju u Premier ligi.

Tim sa Anfielda će tako voditi veliku bitku do kraja sa Građanima za naslov prvaka, a bivši igrač Manchester Uniteda Gary Neville smatra da bi za Liverpool bilo bolje da ispadnu od Bayerna u Ligi prvaka ukoliko misle osvojiti naslov u Premier ligi.

"Reći ću ono što mislim, ispadnite od Bayerna. Znam da ne možeš izaći na teren da izgubiš utakmicu, ali mislim da bi za Liverpool bilo bolje da ispadnu i da raščiste sebi raspored u borbi za naslov prvaka u ligi", rekao je Neville.

"Ovo je bila teška sedmica za Liverpool i dva boda koja su izgubili u posljednjoj utakmici bi mogla biti presudna na kraju sezone. City ima potencijalno i nekoliko utakmica FA kupa, a Liverpool bi to mogao iskoristiti i otići na četiri, pet bodova prednosti. Sada su šanse 50-50", dodao je Neville.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi