Hasan Salihamidžić "pikirao" mladog golmana iz Srbije
Bayern je najavio veliku rekonstrukciju tima tokom ljeta. Pokušaće podmladiti tim, a i mlađe kategorije će osvježiti sa nekoliko kvalitetnih stranaca na koje će moći računati u budućnosti (Foto: EPA)

Lazar Slavković želja Bayerna

Hasan Salihamidžić "pikirao" mladog golmana iz Srbije

M. Šljivak

Minhenski Bayern sve više vjeruje mladim fudbalerima, pa su u posljednje vrijeme doveli nekoliko mladih nada.

Na listi sportskog direktora bavarskog velikana Hasana Salihamidžića nalazi se još nekoliko mladih fudbalera, a prva želja mu je fudbaler Chelseaja Callum Hudson-Odoi, kojeg je silno želio dovesti u januarskom prelaznom roku, ali mu se ta želja za sada nije ostvarila.

Put Minhena bi tokom ljeta mogao i mladi srbijanski golman Lazar Slavković. Ovaj 16-godišnji čuvar mreže beogradskog Partizana "zapao" je za oku skautima bavarskog velikana i sve su naravno prijavili sportskom direktoru Salihamidžiću.

On je odlučio veoma brzo reagovati. Pokazao je jasan interes za Slavkovića i Bayern će pokušati tokom ljeta da angažuje ovog mladog čuvara mreže.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Konkurencija će biti velika. Interes za Slavkovića pokazuju i najveći italijanski klubovi (Juventus, Inter, Milan), pa će biti interesantno vidjeti šta će ovaj 16-godišnjak na kraju odlučiti.

Slavković je kapiten kadetske selekcije Srbije, a ugovorom za beogradskog velikana vezan je do juna 2020. godine.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti