Hasan Salihamidžić sretan što Muller ostaje u Bayernu

Produžio ugovor

Hasan Salihamidžić sretan što Muller ostaje u Bayernu

E. Čaušević

Njemački reprezentativac Thomas Muller danas je potpisao novi ugovor s Bayernom.

Muller je cijelu dosadašnju karijeru proveo u dresu Bayerna, te ne krije da mu je želja da karijeru završi na Allianz Areni. On je danas potpisao novi ugovor s Bavarcima i to do ljeta 2023. godine.

Pregovori Mullera i Bayerna trajali su nekoliko mjeseci, te je bilo raznih špekulacija da baš i ne ide kako je planirano. Ipak, njemački klub je potvrdio danas da je Muller dobio novi ugovor i da ostaje u ovom timu.

Nakon svega oglasio se i sportski direktor Bayerna, Hasan Salihamidžić, koji je poručio da je Thomas jako važan igrač za ovaj tim, te da su postigli dogovor da ostane

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Za nas je Thomas veoma specijalan igrač. Ima važnu ulogu u klubu i on je lider koji je to dokazao na terenu, ali i van njega. Postigli smo odličan dogovor i sretni smo što on ostaje u klubu", rekao je popularni Braco.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi