Hasan Salihamidžić kreira tim po svom ukusu: Bayern ubrzo završava dva sjajna transfera
Foto - EPA

Štoper i defanzivni veznjak stižu u Minhen

Hasan Salihamidžić kreira tim po svom ukusu: Bayern ubrzo završava dva sjajna transfera

M. Šljivak

Minhenski Bayern lagano sklapa tim za narednu sezonu.

Hasan Salihamidžić i Oliver Kahn su već obavili pregovore sa agentima francuskog defanzivca Dayota Upamecana iz RB Leipziga i uvjereni su da će ga dovesti u Minhen.

Bayern želi što prije završiti sve oko potpisa 22-godišnjeg Francuza. Užurbano se radi na dogovoru i vrlo brzo bi se trebalo znati je li Upamecano novi igrač bavarskog giganta.

Upamecano je dakle prioritet kluba, a u tišini se radi i na dovođenju defanzivnog veznjaka.

Prema informacijama koje ima Sky Germany, Salihamidžić pregovara sa Florianom Neuhausom iz Borussije Monchenladbach i on bi uz Upamecana mogao pojačati Bavarce.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hasan Salihamidžić već godinama radi sjajan posao u Bayernu. Kreator je zaista fantastičnog tima i nema dileme da ima pravi osjećaj za transfere.

Novi fudbaleri će po svemu sudeći biti igrači koji su striktno po njegovom ukusu, ali naravno uz dogovor sa trenerom Hansijem Flickom.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi