Fudbaler za kojim je Salihamidžić jednostavno lud: Braco ponovo kreće po mladu zvijezdu
Foto - EPA

Hasan silno želi Engleza

Fudbaler za kojim je Salihamidžić jednostavno lud: Braco ponovo kreće po mladu zvijezdu

M. Šljivak

Hasan Salihamidžić imat će i ovog ljeta dosta posla kada je u pitanju pronalazak novih fudbalera za Bayern.

Braco je već završio transfere Dayota Upamecana i Omara Richardsa, a očekuje se da će doći još jedan desni bek i krilni fudbaler.

Salihamidžić ima svog favorita kada je pozicija krila u pitanju. Glavni izbor mu je fudbaler Chelseaja Callum Hudson-Odoi i ponovo će pokušati da ga dovede u Minhen.

Hasan već godinu i po pokušava završiti transfer ovog fudbalera. Međutim, nikako nije mogao da sklopi dogovor i 20-godišnji fudbaler je ostao u Chelseaju.

Sada će uslijediti nova ponuda Cheslseaju i fudbaleru i vidjet ćemo hoće li na kraju Hudson-Odoi konačno završiti na Allianz Areni.

Oglasi

Salihamidžić će sigurno napraviti sve da tako bude. On je uvjeren da je Englez fudbaler koji će za nekoliko godina koštati 100 miliona eura i zbog toga ga želi u svom timu.

Njegova trenutna vrijednost na tržištu je 35 miliona eura, a Bayern bi timu sa Stamford Bridgea navodno mogao ponuditi 30 miliona eura za ovog fudbalera.

Protekle sezone Hudson-Odoi je odigrao 37 utakmica u dresu Chelseaja i ima učinak od pet golova i pet asistencija.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sa Plavcima je osvojio trofej Lige prvaka i ugovorom je vezan do ljeta 2024. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Len
Ovaj truhlo ih odbio 20 puta i opet ce. Hasan zna kako otjerati trenera koji je osvojio trostruku krunu a da ne zna kako dovest Odoia strasnog.
0 13
Karameho
Iskreno nakon povrede je skroz durgi igrac...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti