Hasanhodžić: Ako treba igram i bez noge

Oduševio Norvežane

Hasanhodžić: Ako treba igram i bez noge

Samir Mlaćo

Emrah Hasanhodžić, član NK Travnik ovih dana boravi na probi u norveškom Haugesundu.

Ovaj 23-godišnji stoper u Norveškoj će pokušati zadovoljiti struku ovog prvoligaša, te potpisati ugovor. 

Ipak, za našeg nogometaša nije sve krenule najbolje s obzirom da je na današnjem treningu zaradio neugodnu povredu stopala zbog koje je uz bolnu grimasu napustio teren. Međutim, svojom izjavom oduševio je Norvežane koji su ga pitali da li će biti spreman za prijateljski meč u četvrtak.

"Ako treba igram i bez noge. Moram. Ovo mi je životna prilika. Malo me ovo boli, ali se dobro osjećam. Ako klubovi sklope dogovor dat ću sve da opravdam očekivanja ljudi u klubu", kazao je Hasanhodžić, a njegov prevodilac bio je Haris Hajradinović, član ovog kluba i nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje.

"Ako ostanem ovdje ovo će mi promijeniti život, a ne samo karijeru. Dat ću sve od sebe da to i učinim", dodao je Hasanhodžić. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi