Hasanhodžić: Vrijedno treniram i spremam se, prelazni rok je tek počeo

Defanzivac slobodan nakon odlaska iz GOŠK-a

Hasanhodžić: Vrijedno treniram i spremam se, prelazni rok je tek počeo

S. Mlaćo

Nakon ispadanja kluba u Prvu ligu FBiH, 25-godišnji defanzivac Emrah Hasanhodžić odlučio je napustiti redove GOŠK-a iz Gabele.

Hasanhodžić iza sebe ima iskustvo igranja u Premijer ligi i Prvoj ligi FBiH, te je tokom pauze dobio dvije ponude za novi angažman, međutim konačni dogovor je izostao.

Ima slobodne papire i vrijedno radi, te vjeruje kako će ubrzo pronaći novi klub.

"Ne opterećujem se puno time što sam još uvijek bez angažmana. Kako ste već rekli, imam slobodne papire, što je veoma važno u ovom slučaju. Vrijedno treniram svaki dan i spreman ću biti za nove izazove. Prelazni rok je tek počeo i nadam se pozivima", kazao je Hasanhodžić koji je u Gabeli kvalitetnim i borbenim partijama opravdao povjerenje čelnika kluba u elitnom rangu bh. nogometa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj defanzivac ponikao u je Željezničaru, a nastupao je i za Bosnu Visoko, Jedinstvo, Igman, Travnik, te zenički Čelik.

Top Komentari

jasmin1989
Vrhunski igrac. Gdje god je igrao klub je ispao iz lige. Bio u Igmanu(ispali te godine), bio u Travniku (ispali) evo sad se vracaju tek, Bosna Visoko(ispali) i sad Gosk(ispali).A kad te neko vidi i slusa rekao bi ma nema "Bundesliga".
1 2
Zenicanin
druze djaba cekas premier ligu, vjeruj preslab si igrac, idi u federalnu, to je za tebe
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi