I Islamagić u GOŠK iz Gabele

Stiže iz Goražda

I Islamagić u GOŠK iz Gabele

Vernes Islamagić novo je pojačanje doskorašnjeg premijerligaša GOŠK-a.

Gabeljani u minuloj sezoni nisu uspjeli sačuvati premijerligaški status, no želja svih u klubu je vratiti se espresno u elitni rang i stoga se uveliko radi na sklapanju igračkog mozaika.

U klub su već stigli Miloš Pavićević, zatim Sabahudin Jusufbašić, a pregovori su uspješno okončani i sa Vernesom Islamagićem koji je prethodnu sezonu proveo igrajući za Goražde.

"Zahvaljujem se upravi kluba na ukazanom povjerenju. Dat ću sve od sebe kako bih opravadao očekivanja i pomogao GOŠK-u da se vrati u Premijer ligu", poručio je Islamagić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Islamagić je pored Goražda kroz karijeru igrao još za Igman, Čelik, Zvijezdu i Olimpik. Inače je po vokaciji defanzivac, koji jednako dobro može odgovoriti i na zahtjevima u veznom redu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi