Novo pojačanje za GOŠK: Jusufbašić stiže u Gabelu

Posljednji angažman imao u Metallegheu iz Jajca

Novo pojačanje za GOŠK: Jusufbašić stiže u Gabelu · Saznajemo

S. Mlaćo

NK GOŠK je dobio novo pojačanje za narednu sezonu Prve lige FBiH. Naime, u Gabelu se vraća Sabahudin Jusufbašić, ofanzivac kojeg u ovom klubu dobro poznaju.

Jusufbašić je protekle sezone nosio dres Zvijezde iz Gradačca i Metalleghe, a nalazio se na pragu potpisa za tuzlansku Slobodu.

Dogovor je u posljednji čas propao, pa se skrasio u GOŠK-u koji naredne sezone ima visoke ambicije.

Dres GOŠK-a Jusufbašić je nosio u sezoni 2012/13, a nastupao je i za Iskru, Čapljinu, Velež, Slobodu, NK Vitez, NK Travnik, te Olimpik. Novom timu će se na pripremama priključiti u subotu.

Stigao i Pavićević

Čelnici GOŠK-a vrijedno rade na sklapanju nove ekipe, a u Gabelu je jučer stigao novo pojačanje.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Naime, radi se Milošu Pavićeviću koji u GOŠK stiže iz crnogorskog Igala. Ovaj bivši mladi reprezentativac Crne Gore igra na poziciji krilnog napadača i sigurno je da će biti pojačanje za GOŠK.

Ovaj 25-godišnji igrač u svojoj dosadašnjoj karijeri igrao je u Crnoj Gori za Kom, Mladost, Budućnost, Otrant-Olympic i Igalo.

Top Komentari

Terminator
Super će biti gledati kako će se Olimpik prošetati kroz prvenstvo.Uzalud vam trud svirači.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi