Hasanović dolazi na posudbu iz Željezničara?

Informacije s Bilinog polja

Hasanović dolazi na posudbu iz Željezničara?

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika pripremaju se za početak Premijer lige, a crno-crveni će danas odraditi dva treninga. Za sutra je planirana utakmica između mlađih igrača i onih koji se još nisu izborili za ugovor, a protivnik će biti zenički Rudar, a taj meč igra od 17 sati na stadionu Kamberovića polje.

Kada je u pitanju rješavanje igračke križaljke, svi ugovori bi trebali biti potpisani najkasnije do sutra, od novosti vrijedi istaći da bi crno-crvene trebao za narednu sezonu pojačati i 20-godišnji veznjak Dino Hasanović. Ovaj mladi igrač koji je pod ugovor sa Željezničarom a na Bilino polje bi došao na posudbu. Hoće li se to desiti biće poznato danas ili najkasnije sutra, budući da njegov matični klub mora dati odobrenje.

Hasanović je u utakmici protiv Viteza ušao u drugom poluvremenu i šef struke Kemal Alispahić želio bi ga u ekipi za narednu sezonu. Još je neizvjesna situacija s Hasanhodžićem i Nurkovićem, koji još nisu potpisali ugovore. Budući da nema širok roster, stručnom štabu Zeničana bi ova dvojica igrača dobro došla.

U narednu sezonu crno-crveni će ući s 20 nogometaša plus tri golmana, a konačan spisak s kojim će igračima klub ući u sezonu biće poznat u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zeničani svoju prvu utakmicu u Premijer ligi u sezoni 2016/17 igraju protiv Metalleghe-a iz Jajca na Bilinom polju u subotu od 17 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije