Hasanović: Iz Želje me nisu kontaktirali
(Foto: T. Hebib) Hasanović je trenutno slobodan igrač, trenira individualno i traži novi angažman

Tragom špekulacija

Hasanović: Iz Želje me nisu kontaktirali

Tragom izjave trenera Željezničara Amara Osima da bi do početka drugog dijela Premijer lige tim s Grbavice mogao dovesti eventualno još samo jedno pojačanje i to u veznom redu, pojavile su se špekulacije da bi se među Plave nakon Srđana Stanića mogao vratiti i Eldar Hasanović.

Bivši igrač Želje prethodne dvije sezone igrao je u kineskom drugoligašu Dalianu s kojim mu je istekao ugovor u novembru, a budući da je klub ispao u treću ligu ne postoji ni minimum šanse da se tamo vrati.

Hasanović je trenutno slobodan igrač, trenira individualno i traži novi angažman. Pregovarao je sa nekoliko klubova, no kaže ne i sa Željezničarom.

"Svi me pitaju ima li išta od toga, hoću li se vratiti, a jedino je tačno da me niko nije iz kluba kontaktirao", kazao je Eldar za SportSport.ba.

FK Željezničar se trenutno nalazi na pripremama u Antaliji gdje je odigrao dvije utakmice, remiziravši sa Škendijom 2:2 i pobijedivši Vorsklu 2:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igra u oba ta susreta ličila je na prepoznativlju Osimovu, s puno odgovornosti i taktičke discipline, ali je trener sam potvrdio da bi bilo pomalo rizično osloniti se u srcu veznog reda samo na Šabanadžovića i Hajdarevića čija su mjesta neupitna te još mlađeg Osmanovića koji čeka svoju priliku.

Plavi su ove zime doveli defanzivce Bajića, Sipovića, zatim Mujezinovića te Klepača i Zeca, a u ekipu su vraćeni i Stanić i Bogičević

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
mrš
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi