Pojavile se informacije

Vraća li se Hasić u bh. fudbal?

8

Komentari (8)

Brazuka
Vrsti se u velez sefe! Rastjeraj ove kriminalce koji uništavaju klub i peru pare sa zoranom mamicem koji je doveo klafurica. Samo si ti udario na vicu i imao muda ali mediji su te uništili medju kojima i ovaj portal.
PoliziaMerda1981
Mazlume šta fali ovom upravnom odboru grade stadion, dovode dobre igrače, daju redovne plate, omladinci dobri u svakom rangu. Usta vam se poseremo nemam ništa protiv Hasića dobrog čovjeka ali najbolje bi bilo kada ako ode u Mladost da još dovede Dudića pa da se svi vi mazlumi i lizoguzci prošle uprave tamo prešaltate
velez mo
Upravu si,i ova uprava radi odlican posao,Klafuric je veliki strucnjak,netreba mu ovo.Ovde je rijec o covjeku koji nas je digao iz ponora,napravio stadion,odveo u Evropu.Dudica kako cujem iz pouzdanih izvora prati Partizan,prvi kiks ovog i Dudic je novi trener Partizana!
velez mo
ŽIV I ZDRAV NAM BIO,EL PREZIDENTE.TVOJ RAD I SVE DOBRO STO SI NAM DONIO,NIKAD NEMOZEMO ZABORAVITI.SVAKA SRECA TE PRATILA!
Frane
To je tvoja reakcija na izdaju? I šta kažete što vam je nova uprava pogazila novokomponiranu tradiciju zabranjenog dovođenja plemića? I to zbog nekog lijevog juniora.
velez mo
Frane.Ovaj covjek je za nas TITO,ako znas ko je to bio.Jedan i jedini ŠEMSUDIN HASIĆ.
velez mo
Mislis na ovog malog iz Širokog,meni licno to nesmeta,ko god voli nas klub,Bujrum!
Frane
Igrao je i u Zrinjskom, jes voli vas ko rođenu mater, pa bola nitko ga neće.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.