Haskić: Uz borbenost i zalaganje možemo do pobjede

FK Vitez putuje u goste Rudaru

Haskić: Uz borbenost i zalaganje možemo do pobjede

Samir Mlaćo

FK Vitez se ponovo vratio na lidersku poziciju Druge lige Zapad. Izabranici Šabana Haskića na svom kontu imau 19 osvojenih bodova, isto kao i drugoplasirani NK Travnik, a u 11. kolu će na neugodno gostovanje Rudar iz Han Bile.

Očekuje se neizvjestan meč, međutim u redovima FK Vitez vlada optimizam.

"Nakon utakmice sa FK Krajina iz Cazina gdje smo odigrali jednu odličnu utakmicu i savladali vrlo dobru ekipu Krajine rezultatom 2:0 i vratili se na prvo mjesto. U nedjelju nas očekuje jedna teška utakmica protiv Rudara koji poštujemo, a uz to smo i prijateljski klubovi. Znamo da Rudar igra čvrsto i da imaju najbolje navijače u ovoj ligi, ali uz jedno zalaganje i borbenost mene i mojih saigrača možemo se nadati pobjedi. Nadam se dobroj utakmici i da nova tri boda donesemo u Vitez i učvrstimo prvu poziciju. Ovom prilikom pozvao bih naše navijače da dođu u Han Bilu i pruže nam podršku", istakao je povratnik u redove FK Vitez Abdulah Haskić.

Meč u Han Biloj igra se u 13:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi