Ivičić: Nije istina, mislio sam da me zovete zbog fizičkog napada na mene od strane direktora Viteza
Nakon duela sa TOŠK-om, Ivičić se više nije našao u kombinaciji za susret Viteza. Ističe da je fizički napadnut, te da je i podnio prijavu protiv napadača

Dojučerašnji kapiten Vitežana za SportSport.ba

Ivičić: Nije istina, mislio sam da me zovete zbog fizičkog napada na mene od strane direktora Viteza

Samir Mlaćo

Nova afera trese bh. nogomet. Naime, jedan od članova NK Novi Travnik za SportSport.ba je kazao da mu je uoči meča njegovog kluba protiv FK Velež ponuđeno da učestvuje u namještanju rezultata, a sve kako bi se stekla određena zarada putem kladionice.

Istog člana prvoligaša iz NK Novi Travnik kontaktirao je dojučerašnji kapiten Viteza Tomislava Ivičić, ali je prvonavedeni nakon sastanka, sve otkrio Upravi i stručnom štabu svog kluba.

Slučaj je prijavljen i istražnim organima, a SportSport.ba je kontaktirao Ivičića koji je djelovao dosta iznenađeno.

"To nema veze sa istinom. Prvi putem čujem za to. Do sada me nitko nije kontaktirao iz MUP-a, napustio sam NK Vitez i podnio prijavu zbog fizičkog nasrtaja direktora kluba Dragana Baškarada. Mislio sam da me zovete na tu temu. U vezi vaših informacija nemam komentar", kazao je Ivičić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ivičić je posljednji meč u dresu NK Vitez odigrao u 9. kolu protiv TOŠK-a, a u posljednja dva susreta nije bio u kombinaciji. Nakon toga se i razišao sa Vitežanima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi