Hasselbaink pronašao novi angažman

Holanđanin preuzeo klupu QPR-a

Hasselbaink pronašao novi angažman

Endin Čaušević

Legendarni holandski napadač Jimmy Foloyd Hasselbaink imenovan je danas za novog menadžera QPR-a.

Hasselbaink je u svojoj trenerskoj karijeri do sada vodio Royal Antwerp i Burton Albion iz kojeg je danas stigao na klupu Queens Park Rangersa. Holanđanin nije krio oduševljenje što je dobio priliku u engleskom niželigašu.

"Teško mi je bilo napustiti Burton, ali ovo je bila prilika koju jednostavno nisam mogao odbiti. Sretan sam što sam došao u QPR i nadam se da ćemo se uskoro vratiti u Premier ligu", rekao je Hasselbaink.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Holanđanin je u svojoj igračkoj karijeri sjajne partije pružao u ekipi Chelseaja za koji je u 136 utakmica postigao 70 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti