Hat-trick Delića u razmaku od sedam minuta za veliku pobjedu Gradine

Tim iz Srebrenika upisao novu pobjedu

Hat-trick Delića u razmaku od sedam minuta za veliku pobjedu Gradine

E. Škorić

U meču 18. kola Druge lige Sjever Gradina je, kao gost, savladala Bosnu Mionicu sa 3:2.

Gradina je nastavila s dobrim partijama u drugom dijelu sezone, a tim iz Srebrenika je u Mionici došao do nove pobjede i ostao u igri za prvo mjesto.

Junak Srebreničana je bio Armin Delić, koji je postigao hat-trick u razmaku od sedam minuta igre.

Prvo je u 53. minuti iz penala zabio gol, pa u 58. i onda u 60. minuti. Golove za domaću Bosnu postigli su rezervisti Dražen Lukić u 70. iz penala i Himzo Hevešević u 90. minuti.

Gradina je sada ponovo na tri boda od vodeće Budućnosti, dok je Bosna M. tek na 12. mjestu sa 24 boda.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

U nedjelju su, što se tiče 18. kola Druge lige Sjever, odigrane još tri utakmice. Dinamo je u Donjoj Mahali s 1:0 savladao Seonu, Prokosovići su sa 1:0 dobili Mladost Malešiće, dok je Čelić remizirao s Bosnom iz Kalesije (1:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi