Hat-trick Immobilea za sigurnu pobjedu Torina
Foto: EPA

Seria A

Hat-trick Immobilea za sigurnu pobjedu Torina

M. Šljivak

Fudbaleri Torina savladali su 29. kolu italijanske Serie A ekipu Livorna s uvjerljivih 3:1, te su na taj način prekinuli seriju od četiri poraza.

Od prve minute Torino je bio bolji rival, te su na kraju zasluženo slavili pobjedu zahvaljujući Ciri Immobileu, koji je postigao hat-trick.

Nakon nekoliko prilika u prvih 20-ak minuta susreta, do vodstva je Torino stigao u 25. minuti. Za prednost od 1:0 pogodio je Ciro Immobile, a minimalnim vodstvom domaćeg tima se otišlo na odmor.

Nastavak susreta donosi još dva gola u mreži golmana gostiju Bardija. Igrala se 60. minuta kada je Immobile postigao svoj drugi gol za sigurnu prednost od 2:0.

Sedam minuta kasnije Immobile stiže do hat-tricka. Sjajno je pogodio sa preko 20 metara za uvjerljivu prednost Torina od 3:0.

Sve što je Livorno uspio uraditi je počasni gol kojeg je postigao iligardi u 89. minuti susreta.

Seria A, 29. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Torino - Livorno 3:1 (Immobile 25', 60', 67' / Siligardi 89')


Torino 1-0 Livorno (Goal Immobile) 22-03-2014 by hediy
Torino 2-0 Livorno (Goal Immobile) 22-03-2014 by hediy
Torino 3-0 Livorno (Goal Immobile) 22-03-2014 by hediy

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.