"Kada pomislite da je nemoguće, Zlatan vas uvjeri u suprotno"

Ibrahimović oduševio norveškog fudbalera

"Kada pomislite da je nemoguće, Zlatan vas uvjeri u suprotno"

Haris Zilić

Norveški fudbaler Jens Pette Hauge (21) karijeru će nastaviti u Eintrachtu iz Frankfruta.

Pomeuti fudbaler dolazi na posudbu iz redova Milana, s tim da tim iz Frankfurta naredno ljeto može otkupiti njegov ugovor ako budu zadovoljni igrama koje bude pružao.

Po dolasku u Frankfurt Hauge je prvo spomenuo Zlatana Ibrahimovića i njegove treninge te način na koji motiviše saigrače i cijeli tim.

"Trenirao sam sa Zlatanom i to je nevjerovatan osjećaj. Taj čovjek postavlja ljestvice visoko, nekada pomislite da je to nemoguće, ali on vas uvjeri u sportono. Nevjerovatan je motivator, a nema treninga da ne daje 100% sebe", rekao je Hauge.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, Hauge bi uz Haalanda trebao biti predvodnik novog talasa norvšekih fudbalera. Dok je Haaland već svjetska zvijezda, Hauge čeka taj klik kojim će potvrditi svoj raskošni talenat koji ima, možda Bundesliga bude pravi potez u karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi