Haugesund od Genta otkupio Hajradinovića

Novi ugovor do 2020.

Haugesund od Genta otkupio Hajradinovića

Haris Hajradinović će i u budućnosti nositi dres Haugesunda.

Čelnici norveškog kluba odlučili su otkupiti Hajradinovića od Genta, pa će tako ovaj bivši mladi reprezentativac BiH za Haugesund nastupati do 2020. godine. 

Hajradinović je u Gent stigao 2015. godine, međutim nije se naigrao i nakon šest mjeseci je poslan na posudbu u Haugesund. Norvežani su očito bili zadovoljni onim što je pružao za vrijeme provedeno na posudbi i odlučili su otkupili njegov ugovor. 

Svoju karijeru mladi Hajradinović je započeo u omladinskim kategorijama Željezničara. Prvi profesionalni angažman je imao u Olimpicu, a prije nego što se okušao u Belgiji i Norveškoj još je bio član Intera iz Zaprešića i Trenčina. 

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Za mladu reprezentaciju BiH je odigrao ukupno sedam utakmica. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi