Hazard danas na liječničkom pregledu u Chelseaju?

Potpisat će tek 13. juna

Hazard danas na liječničkom pregledu u Chelseaju?

Edmir Škorić

Lilleov krilni nogometaš Eden Hazard navodno će u ponedjeljak proći liječničke preglede na Stamford Bridgeu.

Hazard je u Londonu ostao nakon 1:0 poraza Belgije na Wembleyju protiv Engleske u prijateljskoj utakmici.

Belgijski reprezentativac, prema jednom izvoru iz Francuske, danas će navodno proći liječničke preglede, ali ugovor može potpisati najranije 13. juna, kada počinje ljetni prijelazni rok u Francuskoj.

Dakle, prema tome, Hazard bi potpisao danas s Chelseajem, a tek 13. juna transfer bi bio službeno potvrđen i iz redova evropskog prvaka.

Hazard je zabio 27 golova u 83 prvenstvene utakmice za Lille. Spominjao se kao pojačanje mnogih klubova, ali čini se da se odlučio za Chelsea.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.