Hazard došao na skidanje konaca nakon operacije, te se oduševio potezom doktora

Oporavlja se od povrede

Hazard došao na skidanje konaca nakon operacije, te se oduševio potezom doktora

Endin Čaušević

Pauza zbog pandemije koronavirusa sigurno će dobro doći Edenu Hazardu koji se povrijedio prije mjesec dana u meču Levantea i Real Madrida.

Belgijanac je prije nekoliko sedmica morao na operaciju zbog napuknuća potkoljenice desne noge, te je bilo upitno da li će uopšte igrati do kraja sezone.

Hazard je prema nekim prognozama trebao propustiti i Evropsko prvenstvo, ali je pandemija koronavirusa to promijenila. Belgijanac se nalai u kućnoj izolaciji u Madridu, te se oporavlja po posebnom programu kojeg je dobio.

Također, Belgijanac izlazi samo kada treba na pregled, a jučer je išao na skidanje 30 konaca koje je dobio nakon operacije. No, kada je stigao u kliniku vidio je da su doktori samo zbog njega naručili dezinfekciju cijele zgrade.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj potez oduševio je fudbalera Real Madrida koji se zahvalio svim što toliko brinu o njemu, te je odlučio finansijski da pomogne španskom zdravstvu zbog cijelog haosa koji je nastao zbog koronavirusa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi