Hazard konačno priznao zašto je prošle sezone igrao loše

"Mnogi mi ne vjeruju, ali..."

Hazard konačno priznao zašto je prošle sezone igrao loše

Najbolji igrač Chelseaja Eden Hazard je u izjavi za britanske medije otkrio zbog čega je prošlu sezonu odigrao ispod svog nivoa.

Belgijanac je, prema njegovim riječima, veći dio sezone bio nedovoljno spreman što se itekako odrazilo na njegove partije.

"Prošle sezone su me svi kritikovali zbog velikog pada forme, ali sve ima svoje razloge. Mnogi mi ne vjeruju, ali skoro cijelu sezonu sam igrao povrijeđen", rekao je Hazard, te nastavio:

"Ni u jednom momentu nisam bio 100% spreman a kada je tako, onda je teško dati svoj maksimum. Srećom, bio sam spreman za Euro i nakon njega sam se vratio na svoj nivo".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hazard je ove sezone odigrao 14 utakmica i postigao sedam golova za Chelsea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi