Hazard: N'Golo Kante je poput štakora!

Govorio o novom saigraču

Hazard: N'Golo Kante je poput štakora!

Fudbaleri Chelseaja veoma su dobro otvorili sezonu u Premiershipu.

Oni su na samom startu upisali tri pobjede iz isto toliko mečeva i trenutno drže lidersku poziciju zajedno sa klubovima iz Manchestera.

Jedan od razloga tako dobrih igara kluba sa Stamford Bridgea je i njohovo novo pojačanje, N'Golo Kante, koji je stigao iz Leicester Cityja.

Riječi hvale za njega imao je i ponajbolji i najvažniji igrač ovog tima Eden Hazard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kante nam daje sigurnost. Ne bojimo se ući u dribling kako bismo pokušali proći protivnika jer znamo, da čak i ako ne uspijemo, ako izgubimo loptu,  on je iza nas i može je ponovno uzeti nazad. On je fantastičan igrač. Poput štakora je - svugdje ga ima. Ima vrhunski mentalitet i vrhunski je momak. Uvijek je dobro igrati s tako dobrim igračima", rekao je Hazard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi