Hazard o Mourinhu: On drag, ali ponekad priča gluposti

Fudbaler Chelseaja

Hazard o Mourinhu: On drag, ali ponekad priča gluposti

Eden Hazard jedan je od najvažnijih igrača Chelseaja, a u razgovoru za So Foot otkrio kako je to surađivati s portugalskim strategom, Joseom Mourinhom.

"Mou je normalan i smiješan, ponekad priča sra**, ali sve što kaže ostaje među nama. Možda ostavlja dojam kao haldna osoba, ali on je ustvari vrlo drag", kazao je Hazard.

Rudi Garcia, koji je Hazarda trenirao u Lilleu, napisao je u svojoj knjizi kako je Belgijanca nazvao Abramovič s ponudom da će mu dati tri puta veću plaću.

"Nisam htio otići u Chelsea, zato što sam htio igrati u Ligi prvaka, jer oni su tada bili šesti na tabeli. Sjećam se da me Roberto Di Matteo zvao, ali prelomilo se kada me nazvao Gervinho. Rekao mi je da neko želi pričati sa mnom, a na drugoj liniji bio je Drogba i rekao mi je da potpišem", kazao je Hazard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti