Hazard: Pokazali smo previše poštovanja prema Cityju

Chelsea ispao iz FA Cupa

Hazard: Pokazali smo previše poštovanja prema Cityju

Edmir Škorić

Veznjak londonskog Chelseaja Eden Hazard priznaje da su se on i suigrači uplašili Manchester Cityja u polufinalu FA Cupa.

City je s 2:1 savladao Chelsea u polufinalu FA Cupa, te će u finalu igrati protiv Wigana, te su tako Građani nadomak trofeja. Plavcima ostaje utrka za naslov u Evropskoj ligi.

 

"Uplašili smo se Cityja u prvom dijelu. Pokazali smo im previše poštovanja. Mislim da nismo zaslužili da ispadnemo, ali utakmicu smo zaista loše počeli", izjavio je Hazard, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"U drugom dijelu smo igrali dobro, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu. Imali smo šanse i vjerujem da smo mogli do finala, ali njihov golman je bio odličan".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.