Hazard udario dječaka

Sramota

Hazard udario dječaka

Edmir Škorić

Sramotan potez napravio je Belgijanac Eden Hazard na Liberty stadionu u uzvratnom susretu polufinala Liga kupa između Swanseaja i Chelseaja.

Swansea je sačuvao 2:0 prednost sa Stamford Bridgea i plasirao se u finale Liga kupa, što je najveći uspjeh u povijesti kluba s Walesa. 

 

Nervoza kod igrača Chelseaja je bila očita, a najbolji primjer za to je potez Hazarda deset minuta prije kraja. Naime, Belgijanac je udario dječaka koji donosi lopte. Istina, dječak je skrivao loptu ispod sebe dok je ležao na travi, no Hazard je uradio najgoru moguću stvar.

 

Pokušao je na silu oduzeti loptu i požuriti igru, ali na kraju je dobio salve zvižduka i crveni karton. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.