Hazard: Želimo sve trofeje
Foto: EPA

Porasli apetiti

Hazard: Želimo sve trofeje

Edmir Škorić

Chelseajev veznjak Eden Hazard poručuje kako će se on i njegovi suigrači boriti na svim frontovima do kraja sezone.

Chelsea je osvojio Liga kup nakon 2:0 pobjede nad Tottenham na Wembleyju, a sada je cilj da se zadrži pet bodova prednosti ispred Manchester Cityja, te da se proba doći do kraja u Ligi prvaka.

“Sezona je duga i još nije gotova. City ima dobre igrače, igraju dobro i borit će se do kraja i zato je važno da nastavimo u ovom ritmu. Čeka nas još puno utakmica”, rekao je Hazard, dodavši:

“Kada igrate za Chelsea, morate osvajati trofeje i igrati makar polufinale ili finale Lige prvaka. Znamo da je teško jer tu ima dosta sjajnih ekipa, ali pokušat ćemo”.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti