Hazardova fotografija s ljetovanja izazvala buru na internetu

Otkud baš te destinacija?

Hazardova fotografija s ljetovanja izazvala buru na internetu

Endin Čaušević

Belgijski reprezentativac Eden Hazard nakon završetka Svjetskog prvenstva konačno je dobio zasluženi odmor.

Nakon duge sezone Hazardu će sigurno odlično doći dvije sedmice odmora, a potom se vraća klupskim obavezama. Ipak, još uvijek nije jasno da li će Hazard početi sezonu u Chelseaju ili će londonski klub pristati da ga proda Real Madridu.

Danas se na društvenim mrežama pojavila Hazardova fotografija s odmora, a mnoge je iznenadilo da je Belgijanac izabrao upravo Španiju za destinaciju za odmor. Španski mediji smatraju da će iz Marbelle produžiti za Madrid na potpis ugovora.

Top Komentari

Racku Jaja
eh ovo vam je djeco takozvani "click bait", clanak o apsolutno nicemu ali buran naslov... "izazvalo buru na internetu" e moj Čauševiću smradu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi