Drugačiji mentalitet, drugačija i muzika

Špica u Briselu! Hrvati su slavili uz Thompsona, a Belgijanci...

Paralelno sa slavljima u Parizu i Zagrebu, o kojim smo mnogo pisali, nekako je proslava belgijske bronzane medalje u Briselu pala u drugi plan. A, imalo se šta vidjeti.

Reprezentativci Belgije su svoj najveći uspjeh na svjetskim prvenstvima proslavili na glavnom trgu uz hardcore techno, a glavni DJ bio je - Eden Hazard.

I dok su Hrvati uživali u nastupu Marka Perkovića Thompsona, koji se sa fudbalerima satima vozio autobusom od aerodroma do Trga bana Jelačića, Belgijanci su u nekom sasvim drugom filmu.

Drugačiji mentalitet, pa valjda zato i drugačija muzika.

Top Komentari

AfrikaPaprika
Super proslava, mnogo bolja od Hrvatske
2 1
Jaa
Jarane koji dupli moral. Lafo se teckara sa nekim RESPECT trakicama i natpisima, suspenduju clanovi saveza za neka kontravezna videa a kad se prilika dobije pravo lice se pokaze za sec. fuj fuj fuj
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi