Hebibović: Imamo jedan veliki problem - svi se zatvore na Koševu

Zabio golčinu protiv Tuzla Cityja

Hebibović: Imamo jedan veliki problem - svi se zatvore na Koševu

E. Škorić

Golčinom Anela Hebibovića Sarajevo je večeras uspjelo da slomi otpor Tuzla Cityja, a onda je Haris Handžić postavio konačnih 2:0 u susretu 9. kola.

Sarajevo je, ne bude li pobjednika u duelu Zrinjskog i Širokog koji se igra u ovom trenutku, lider barem do sutra navečer.

"Od samog starta smo igrali našu igru. Povukli su se kao i svaka ekipa na Koševu i to nam je najveći problem.Tražimo svaki mogući način da postignemo gol i to je trenutno bilo iz ovog udarca. Fejzić je u dobroj formi, dobro brani, a Tuzla City je veoma dobra ekipa. Pribojavali smo se ove utakmice, isplatilo nam se što smo maksimalno ozbiljno ušli u meč", rekao je Hebibović, pa je još dodao:

"Na poluvremenu su se toliko povukli da sam ja mogao praktično da igram krilo. Bojali smo se kontre, ali srećom nisu ništa iskoristili od svojih prilika. Srećom, postigli smo na vrijeme taj pogodak koji je na krjau prelomio pobjednika".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti