Fudbaler Sarajeva

Hebibović: Olimpic je i dalje kvalitetna ekipa

Sarajevo će u 9. kolu Premijer lige BiH na Koševu ugostiti Olimpic, a pred taj meč govorio je fudbaler bordo tima Anel Hebibović.

Hebibović je prošlu polusezonu proveo igrajući na posudbi u Olimpicu a istakao je da je cilj njegovog tima doći do nove pobjede

"Olimpic je i dalje kvalitetna ekipa bez obzira što im je otišlo dosta igrača iz prošle sezone. Ne treba ih potcijeniti iako su posljednji na tabeli. Uradit ćemo sve da dođemo do tri boda uz pomoć naših navijača", rekao je Hebibović, koji je potom govorio o svojoj poziciji u Sarajevu:

"Najbolje se osjećam na poziciji krila i mislim da tu mogu dati maksimum. Kada sam došao u Sarajevo igrao sam beka, a sada sam na svojoj poziciji i kroz treninge se pomalo vraćam u formu. Mislim da će uz ovaj trenažni proces svaki igrač u ekipi dostići top formu".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti